Në fillim të këtij muaji, në një shkollë në Kranj, Slloveni, një mësues kapi një nxënës nga qafa dhe e goditi tre herë me një stilolaps. Sipas mediave sllovene, djali ka mbetur i plagosur lehtë. Drejtoria e shkollës ka pezulluar mësuesin nga mësimi, ndërsa policia po kryen hetimet.

Policia e Kranjit konfirmoi se fillimisht është marrë me një sulm në njërën nga shkollat ​​fillore, por nuk po zbulojnë detaje, siç kanë thënë, për shkak të mbrojtjes së të dhënave personale, viktimizimit dytësor të viktimës dhe dispozitave të Kodi Penal.

Zyrtarët policorë janë duke zhvilluar procedurë hetimore ndaj një personi për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit për kryerjen e veprës penale dhe të gjitha të gjeturat do t’i raportojnë prokurorisë kompetente të shtetit, thanë ata.

By vull