Një yll në mes të Nju Jorkit, Bardhi vjen me hitin Zhytem x Prap (Video)

1 min read

Një mega projekt vjen pikërisht nga Bardhi, një këngë e bukur e titulluar Zhytëm x Prap një këngë e video e punuar nga SBS Entertainment, DOP nga Gezim Mavric, editor dhe colors nga Valon Aziri.

Xhirimet e projektit duket se janë bërë në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ky nuk është projekti i vetëm i Bardhit për këtë vit pasiqë deri më tani ka publikuar shumë hite përfshirë edhe duete.

Për të dëgjuar hitin e fundit klikoni në vazhdim: