Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Një yll si Maili që nuk dorëzohet, ja projektin që publikoi - Koha News
Një yll si Maili që nuk dorëzohet, ja projektin që publikoi 1

Kohët e fundit rep muzika është bërë trendi më i ndjekur po thuajse në të gjithë botën andaj dhe talentët e rinjë janë stacionuar drejtë këtij zhanri muzikorë! Bëhët fjalë për rep artistin e ri Mailin i cili me origjinë është nga Kosova por që jeton dhe vepron prej shumë vitësh në Zvicërr! Maili vjen me debutimin e tij të parë i cili titullohet “Sjam Dorëzu” një tekst shumë i veqantë i cili thuajse prekë secilin nga ne pasi që të gjithë kemi kaluar sfida duke rënë në barriera të ndryshme por të gjitha këto kalohen duke mos u dorëzuar! Tekstin e këngës e ka shkruar vetë Maili për muzikën është përkujdesur MB Muzic ndërsa për realizimin vizuel është përkujdesur supër produksioni nga Shqipërija “Full Moon Pruduction”! Maili është ndër artistët shqiptarë që premtojnë shumë andaj ja vlenë ta përcjellni punën e tij!