Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Olta i drejtohet Kiarës dhe Kristit: Ju të dy keni kimi mes vete

1 min read

Gjatë një bisede me Dean, Kristin, Kiarën dhe Qetsorin, Olta ka bërë një deklaratë të fortë. Sipas saj, Kristi ka qejf Kiarën.

‘Ti Kristi ke qejf Kiarën’, Olta ua thotë në sy: Keni

Kristi u shpreh se Olta të njëjtën gjë i thotë për të gjitha vajzat e shtëpisë, ndërsa Kiara i tha me humor: Kush s’më do mua?!

‘Ti Kristi ke qejf Kiarën’, Olta ua thotë në sy: Keni

Olta vazhdoi të këmbëngulte dhe iu tha dyshes në sy se ata kanë shumë kimi me njëri-tjetrin. Ajo shtoi se Kiara ka më shumë kimi me Kristin se me Luizin.

Verified by MonsterInsights