Home ShowBiz Olta-Luizit: Kur të kuptosh lojën time ti, unë do të jem në...

Olta-Luizit: Kur të kuptosh lojën time ti, unë do të jem në plazh duke harxhua lekët e çmimit

0

Duke që të izoluar në një dhomë nuk kanë munguar debatet mes Oltes dhe Luizit.

Olta iu drejtua Luizit duke i thënë që derisa ai ta kuptoj se si ajo luan do të jenë larg shtëpisë së famshme.

“Kur të kuptosh lojën time ti, unë do të jem në Kuba duke bërë plazh, duke harxhuar lekët e çmimit”, tha Olta.

Nuk ka munguar një përgjigje nga ana e Luizi, i cili u shpreh se pikërisht ‘natyrat manipuluese’ si Olta shkojnë në një vend diktatorial si Kuba.

“A e dëgjon, në Kuba në vend diktatorial, natyrat e saj shkojnë në Kubë, unë do të shkoj në Korenë e Veriut, natyrat manipuluese, që bëjnë drama, ndërsa ne të tjerët që jemi të lumtur shkojmë në Maldive”, u shpreh Luizi.

Previous articleInfermieret e guximshme vrapuan për të shpëtuar foshnjat në inkubatorë
Next articleFSK: Edhe dy jetë të shpëtuara në Turqi