E kujt është UÇK-ja ?

vull
UÇK-ja më së shumti është e atyre që e mbrojnë më së shumti.
UÇK-ja nuk është e atyre që nuk kanë besuar kurrë se me luftë çlirohet ky vend.
UÇK-ja nuk është e atyre që thoshin se ajo është dorë e zgjatur e Serbisë
UÇK-ja nuk është e atyre që thonë se luftut një vjet e po qeverisni 20 vjet
UÇK-ja nuk është e atyre që i gëzohen burgosjeve të Gjykatës Speciale as e atyre që thonë se vetë e votuat Gjykatën e tash mirë po ju bohet.
UÇK-ja nuk është e atyre që nuk e votojnë Ligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës.
UÇK-ja nuk është e atyre që duan ta leçisin ate me veteranët e rrejshëm, me hajnat e vërtetë, as me ata që harruan pse luftuan.
UÇK-ja nuk është e atyre që mendojnë se ajo nuk është themel i shtetit të Kosovës dhe se ky themel mund të zëvendësohet me diçka tjetër,
UÇK-ja nuk është e atyre që e duan të ardhmen si duhet pa e njohur të kaluarën si ishte
UÇK-ja nuk është e atyre që mendojnë se ajo e ka vendin veç në histori dhe veç te varret.
Next Post

Teuta Arifi: Do të bëhet rekonstruimi i rrugës rajonale Tetovë- Xhepçisht

  Informacion i plotë nga Komuna e Tetovës:   Sot në vizitë punë në komunën e Tetovës ishte ministri për Transport dhe Lidhje në RMV Z. Blagoj Boçvarski si dhe Zv/ministri Z. Bekim Rexhepi. Bashkë biseduam për shumë punë, projekte dhe ingerenca të përbashkëta. Shumë shpejtë do të fillojë realizimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: