Ejani këtu…

Kohanews Admin

Pse duhet përkrahur politikat e Bashkimit Demokratik për Integrim?

Nga: Ismail Ibishi

Duke pas parasysh faktin që opozita shqiptare është shpërbërë në më tepër se tre tabore politike, duket se janë shumë larg njëra tjetrës, aq sa opozita shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut! Kjo asesi të gjejë rrugën dhe gjuhën e përbashkët për të krijuar një kualicion opozitar shqiptar,gjë që do ishte pozitive e në të mirën e shqiptarëve duke, rritur, në të njejtën kohë peshën dhe ,fuqinë e votes shqiptare.

Nga kjo lind pyetja: pse vallë për opozitën së-është primare çështja shqiptare por ajo e interesave te ngushta klanor e personale, si Aleanca për Shqiptarë? E cila vetëm ndërron partnerin po jo dhe veprimtarinë përcarëse në frontin opozitar? Ajo në vend që të anëtarësojë njeriun e ri të opozitës ,praktikon modelin e partisë ,,Besa ,, që del dhe rreshtohet me ,, Alternativën,,! Vallë a është opozita shiptare nën direktivat e veta autonome apo nën mbykqyrjen e qarqeve të ndryshme (sllave,iraniane …) antishqiptare që operojnë në Maqedonin e veriut, qarqe që to janë dëshmur, si në të kaluarën, por që fatkeqsisht vazhdojnë dhe sot t’i dëmtojnë interesat kombtare? E gjithë kjo kulmon me aleanca apo pobratimë ku si i partisë opozitare Besa shqiptare mes LSDM-se s’ke as adet e as traditë kombëtare e as fetare! Shqiptari se ka pasë traditë me i shtri dorën shum leht me shkja e me vllaun shqiptar me ndejt i perçarë …

Me shum arsye e bindje nga këtu mund të themi ,,Ejani Këtu,, ku eshtë bashkimi ku eshtë prosperiteti avancimi dhe vizioni i shqiptarëve, ku do takoni e gjeni programën e vërtet të ,, Besëlidhjes Shqiptar Me Shqiptarët,,ku do t’i nderojmë të gjith ata që morën pjesë në ruajtjen dhe formësimin e më tutjeshëm të ndjenjës kombëtrare tek të gjithë shqiptarët.Le të shërbej bashkimi i mendjeve dhe forcave edhe për politikat e sotme për temat e mëdha dhe të rë ndësishme me karakter kombëtar që BDI i ka të hartuara në njëzet vitet e ardhëshme , në një BDI ku ka patur dhe ka vend që për të gjithë për ata që mendojnë se mund të kontribuojnë në avancimin e kësaj kauze kombëtare ..12 prilli është vendimtar për orientimin e përcaktimin e shqiptarëve drejt politikave integruese euroatlantike.

Next Post

Çanta ‘Louis Vuitton’ e Orce Kamçev në vendin e vërtetë, para selisë së VMRO-së

Një çantë e markës ‘Louis Vuitton’ që sipas gjithë asaj që është përfolur deri më sot mund të jetë e biznesmenit Orce Kamçev është vendosur para selisë së VMRO-së dhe sipas asaj që komentohet është pikërisht në vendin e duhur dhe të vërtetë sepse biznesmeni gjatë kohës së VMRO-së është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: