Grabitje dhe të vrarë në aeroportin e Rinasit!

vull

Nga Luan Rama, Zevendeskryetar i LSISistemi i sigurisë në aeroportin e vetëm ndërkombëtarë nuk funksionon!Përsëri grabitje; grabitje dhe të vrarë në aeroportin e Rinasit!Për të disatën herë, grabitësit të armatosur, hyjnë në pistën e aeroportit, shëtisin nëpër pistë si ua do qefi, e shkojnë deri tek avioni ku gjendeshin paratë, i rrëmbejnë e prej andej, i bëjnë të fala Kryeministrit dhe qeverisë së tij, duke e përshëndesin për masat e marra dhe sistemin “funksional” të sigurisë!Për koinçidencë, edhe kjo vjedhje ndodh në prag të zgjedhjeve, njësoj si grabitjet e mëparshme!Nuk mbetet tjetër gjë, vetëm pritet që kryeministri të dalë e të akuzojë opozitën për baltën dhe ziftin që po prodhon, për të bërë pis imazhin e qeverisë!Ai që çfarë nuk tha kur iu dogj kërpudha e kryeministrisë, për vrasjen dhe grabitjen e 10 milionë eurove prej avionit në mes të pistës së aeroportit të Rinasit, nuk ka thënë ende asnjë fjalë!Kryeministër kërpudhor!

Next Post

Presidenti i Kosovës priti kryetarin e PDSH-së

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi sot në Prishtinë priti në takim pune Kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi. Në takim u bisedua për zhvillimet e fundit në Maqedoninë e Veriut, Kosovë dhe më gjërë.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: