Heu bre Zekë, gajret bre burr!

vull

Shkruan: Orhan Ibrahimi

Cilit Zekë t’i drejtohem, atij të BDI-së, që i shërbeve me plot përkushtim e devotshmëri, të Besës, Alternativës apo me mirë e saktë thënë atij të “Lidhjes së Unazave”.

Që nga 1993, përplot, pa numër të njejtat “teza”, “diagnoza” e “prognoza”, si refren i kemi ndëgjuar dhe parë për PDSH-në dhe Menduh Thaçin. U ngrit mjegulla tani më,askush nuk mund të mshihet në errësirën që na kishte krijuar ajo. Ishte mundësia, ndoshta deri sa të ngrihej mjegulla njerëzit që kishin bëre zollum, me porosi apo pa vetëdije të përmisohen, të pësojnë katarzis, për të kërkuar falje në mënyrë të heshtur apo publike(apsulutisht skishte rëndësi menyra). E jo po të njejtit duke ndrruar qime të na paraqiten e ardhmja dhe perspektiva jonë.
#AKOMASKENIPAGJË

Next Post

Elezi: Me ndihmën e Bankës Botërore përmirësojmë cilësinë e produkteve bujqësore dhe shërbimet e administrimit të sigurimeve sociale!

Një projekt i modernizimit në sferën e bujqësisë në vlerë prej 50 milion euro si dhe një projekt i administrimit të sigurimeve sociale në vlerë prej 13.8 milion euro do të zbatohet nën Kornizën katër vjeçare të bashkëpunimit me Bankën Botërore, kështu sqaroi sot gjatë elaborimit të saj para deputetëve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: