Mehazi: Shkurt e qartë, shqiptarët janë popull UDB-ashë

vull
Shkurt e qartë, shqiptarët janë popull UDB-ashë
Nëse më lejohet të themi, se, shqiptarët janë popull UDB-ashë.
– Në Shqipëri, shumica e shqiptarëve e përkrahin minishengenin e Vuçiqit;
– Në Kosovë, shumica e komandatëve të UÇK-së përkrahin shkëmbimin e territoreve të Vùçiqit;
– Në RMV, shumica e shqiptarëve përkrahin qejfin e Zaevit e Mickoskit për anulimin e regjistrimit të popullsisë, pra a s’janë shqiptarët UDB-ashë.
Na vjen keq për këtë realitet të hidhur të shqiptarëve.
@S.Mehazi
Next Post

Abdulla Mehmeti: LLUMI POLITIK DHE ASPIRATAT HISTORIKE TË POPULLIT SHQIPTAR NË MAQEDONI

LLUMI POLITIK DHE ASPIRATAT HISTORIKE TË POPULLIT SHQIPTAR NË MAQEDONI Abdulla Mehmeti   Kur secili llum në skenën politike e ndjen veten për mbret, sepse të tillë i paraqesin shërbimet sekrete të pushtetit sundues përmes medieve, dhe nëse shumica e qytetarëve për gjatë kohë u beson këtyre mashtruesve, hajdutëve e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: