O dilinxhi, se kush je presim të na shpjegosh në Gjykatën Speciale

vull

Driton Tali

NGA DRITON TALI

Rrenat e Hashim Thaçit te “Të pakspozuarit”.

“… Kemi qenë një grup shumë i vogël prej 5-6 vetave që kemi fillu rezistencën. Më sē paku ju ka dashtë Hashim Thaçit privatisht. E kam pasë jetën shumë të mirë në rrafshin material the familiar…”.
…..

O dilinxhi, pse po rren?! Ti ke qenë fëmi i një polari (diku i thonë polak), pra raujtësit të fushave të shtetit. Dhe një nëne amvise, që kanë pasur shumë fëmi.

E sa për “Grupin e vogël prej 5-6 veta që e keni fillu rezistencën”, këtë presim të na shpjegosh në Gjykatën Speciale. Veç mos thuaj atje se ke qenë “shumë largë fushëbetejave”

Leave a Reply

Next Post

Zhduket 35-vjeçari nga Shkupi, familja kërkon ndihmë për ta gjetur atë (FOTO)

Është zhdukur një i ri nga Shkupi. Bëhet fjalë për 35 vjeçarin Arben Asllani. Lajmin e ka bërë të ditur vëllai i tij, Faik Asllani, në rrjetin social fejsbuk. Ai ka thënë se kontaktet më vëllaun i kanë humbur nga data 23.01.2019 dit e Mërkur ora 22.30h. “Familjar, Shok, Miq […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: