Pa u çliruar Tetova, ditë të bardhë nuk mund të shohin shqiptarët në Maqedoni

vull

Shkruan: Abdulla Mehmeti

Nuk e dij sa janë të informuar dhe bindur pjesa më e madhe e shqiptarëve në Maqedoni për një të vërtetë të madhe se, pushteti i këtij shteti, në vazhdimësi, me ndihmën e aleatëve të jashtëm pë zbatimin e strategjisë afatgjatë sllave (me elaborate, platforma, plane dhe programe) kundër shqiptarëve, E KANË OKUPUAR TETOVËN, si qendër politike, arsimore dhe kulturore, vatër e mëhershme me traditë e rezistencës kundër regjimeve okupatore dhe sundimeve të huaja.

Pa u çliruar Tetova nga mbeturinat e ish regjimit komunist, nga rrjetet e agjenturave të huaja dhe bandat kriminale në shërbim të interesave të huaja, ditë të bardhë nuk mund të shohin shqiptarët në Maqedoni dhe jo vetëm. Qendra e dikurshme shqiptare, qyteti i Shkupit, ka kohë që është degjeneruar me antivlera të huaja dhe nënshtruar me dhunë. Tetova dhe krahina e Pollogut mund ta çlirojë dhe shpëtojë Shkupin dhe viset tjera shqiptare nga ndikimet e huaja, nga antivlera dhe degjenerimi kombëtar, nuk mund të ndodhë e kundërta asnjëherë. Këtë e ka dëshmuar katërcipërisht historia në të kaluarën, sidomos gjatë disa shekujve të fundit.

O njerëz, shqiptarët në këtë shtet janë goditur në kokë, më kot mundoheni t’i lëvizni gjymtyrët (nga periferia) e këtij trupi të plagosur rëndë, nga viti 1990 e deri më sot!

Zgjohuni shqiptarë, ia keni borxh kombit dhe Atdheut!

(7.XI.2019)

Next Post

Elezi pret në takim rektorin Pollozhani: Jepet pëlqim për rritje dhe rregullim të pagës bruto!

Sot në hapësirat e Ministrisë së financave, zëvendësministrja e financave Dr. Shiret Elezi ka pritur në një takim pune Rektorin Universitetit ‘Nënë Tereza’, Dr. Aziz Pollozhanin. Në këtë takim është biseduar për aktivitetet e universiretit në aspektin financiarë për vitin 2020, i cili aktivitet do të realizohet në bashkëpunim me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: