Sot, ashte 31 vjetori i dy ngjarjeve mjafte te randsishme te kombit tone

vull
E para dhe ma e randsishmja perkon me ngjarjen jashtezakonisht te randsishme te Shpalljes se Deklarates Kushtetuese te Pavarsise se Kosoves prej deputeteve te saj e cila do te sherbente si gurethemeli i Pavarsise se saj.
E dyta ashte dyndja e popullit ne Shqipnine londineze neper dyert e ambasadave per ti shpetu mizerjes sllavo-komuniste.
Interesant, sa here qe ka pas ndonji eventiment te randsishm ne Dardani, klyshte e kuq te Shqipnise londineze, kane ba maksimumin per me e anashkalu ate. Ramizoviçi e nisi si komisar i brigadave kriminele komuniste duke i fut thiken ne shpine Kosoves e duke mundsu vrasjen e viktimave te Tivarit dhe e perfundoi me mundesimin e lejimin e futjes se njerzve ne ambasada po ne te njejten dite qe do te shpallej Deklarata e Pavarsise se Kosoves.
Te jete konçidence me te drejte mund te pyes cdonjeri ?!
Jo mor jo, nuk ashte koinçidence, thjeshte kalkulim i kriminelve te kuq si gjithmone ne dam te Kosoves e kombit mbare .
Hakik Mena
Korrik 2017
P.S. 2 fotot perkojne me ngjarjet e siper permenduna.
Next Post

Shko dhe shëtit nëpër Dibër, nga çatia e Peshkopisë në rrënjët e Kastriotëve dhe mikëpritja e ditëve tona

Një udhëtim i jashtëzakonshëm në Dibër në ciklin “Fshatrat e Shqipërisë”. Nga fshati Zimur, në krahinën e Çidhnës tek trojet e Kastriotëve! Fshatra që nuk i njohim vlerën dhe bukuritë, mbase dhe i kemi harruar pasi jemi shumë të përkushtuar në trafikun e qytetit dhe ende nuk po e kuptojmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: