Xhaferovski: Nuk pranoj dorëheqjet e Zaevit, kërkoj mbështetje nga anëtarësia e LSDM

Kohanews Admin

Si një nga themeluesit e LSDM që në vitin 1991 dhe anëtar i parlamentit që nga përbërja e parë kushtetuese, së paku nga organet ekzekutive dhe qendrore të LSDM kërkoj të shpallet deklaratë urgjente për referendum mbi anëtarësinë lidhur me dorëheqjen e kryetarit Zoran Zaev.

Personalisht nuk e pranoj dorëheqjen e tij nga kryetari i LSDM dhe nga qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Lidhur me këto dy dorëheqje unë kërkooj mbështetje të gjerë nga të gjithë anëtarët e LSDM-së.

Shkruan, Alil Xhaferovski – ish deputet dhe anëtar i LSDM

Next Post

Me Lulëzim Beshaj, poet: POEZIA ËSHTË NJË E TASHME E PËRJETSHME

Lulëzim Beshaj, u lind në fshatin Gorishovë të komunës Cakran, rrethi Fier. Arsimin fillor e mori në vendlindje, ndërsa shkollën e mesme në gjimnazin “Qemal Mehmetaj” Cakran, me rezultate shumë të mira. Ka kryer studimet në fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, dega Gjuhë-Letërsi Shqipe dhe Master në Departamentin e Gazetarisë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: