Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Ora e verës në vitin 2023 fillon të dielën, më 26 mars - Koha News
Ora e verës në vitin 2023 fillon të dielën, më 26 mars 1

Më pas, natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës, do t’i lëvizim akrepat një orë përpara ose nga 2 në 3 orë. Atë natë do të flemë një orë më pak, por dita do të jetë më e gjatë.

 

Marrëveshja për propozimin e Komisionit Evropian për heqjen e ndërrimit sezonal të orës ende nuk është arritur. Propozimi u mbështet nga Parlamenti Evropian në vitin 2019, por anëtarët ende nuk e kanë miratuar atë.

By vull