Shefi i diplomacisë maqedonase, Bujar Osmani, tha dje para gazetarëve se jeton me pagën e tij, në kuadër të shpalljes së grupit punues në Qeveri, i cili duhet të përgatisë një zgjidhje për uljen e pagave të zyrtarëve, sidomos pas shtatë muajsh. më parë janë rritur me 78 %.

– Nuk mendoj se është mburrje kur politikanët thonë se për mua nuk ka rëndësi rroga, sepse është si të thuash që nuk jetojnë vetëm me rrogë. Unë jetoj vetëm nga rroga ime dhe është e rëndësishme për mua dhe mendoj se paga ndikon në cilësinë e njerëzve që vendosin të merren me politikë, tha Osmani në konferencën për media me ministrin provincial austriak për çështje evropiane dhe ndërkombëtare, arsim dhe arsim. burimet njerëzore të Styria, Werner Amon.

By vull