Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Osmani optimist : Do të sigurojmë shumicën për ndryshimet kushtetuese - Koha News
Osmani optimist : Do të sigurojmë shumicën për ndryshimet kushtetuese 1

Procesi i shqyrtimit me Bashkimin Evropian është në vazhdim dhe po ecën me dinamikë të mirë në bazë të së cilës do të marrim raportet e shqyrtimit dhe udhërrëfyesin për hapjen e kapitujve. Paralelisht me atë proces po zhvillohet procesi i ndryshimeve kushtetuese dhe përfshirja e bullgarëve në Kushtetutë.

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në një intervistë për televizionin francez “France 24”, foli për procesin e ndryshimeve kushtetuese, marrëdhëniet me Bullgarinë, si dhe për agjendën reformuese të Qeverisë për plotësimin e kushteve për anëtarësim në BE-së.

Procesi i shqyrtimit me Bashkimin Evropian është në vazhdim dhe po ecën me dinamikë të mirë në bazë të së cilës do të marrim raportet e shqyrtimit dhe udhërrëfyesin për hapjen e kapitujve. Paralelisht me atë proces po zhvillohet procesi i ndryshimeve kushtetuese dhe përfshirja e bullgarëve në Kushtetutë.

I pyetur për mundësinë që Bullgaria të përsërisë veton në të ardhmen për ndonjë çështje tjetër, Osmani thotë se është optimist dhe se me formimin e qeverisë së re në Sofje do të fillojë një kapitull i ri i marrëdhënieve mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë.

By vull