VMRO-DPMNE doli me një propozim konkret, që zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të mbahen në pranverën e ardhshme, në mes të dy festave më të mëdha fetare.

Ministri i Punëve të Jashtme dhe një pjesë e BDI-së, Bujar Osmani, sot në një deklaratë për media ka theksuar se nëse VMRO-DPMNE miraton amendamentet kushtetuese, do t’u lihet atyre që të vendosin se kur do të mbahen zgjedhjet.

“Sa herë që ata duan.” “Sot, nesër, pasnesër, menjëherë pasi të miratohen ndryshimet kushtetuese”, thotë Osmani.

By vull