Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

‘Pa ty’ publikohet nga Joni Lekaj

1 min read

Këngëtari Joni Lekaj, ka ardhur me projektin e tij muzikor.

Në Youtube, ai ka hedhur këngën e titulluar ‘Pa ty’.

Kënga u punua nga Nurteel, i cili ia ka bërë muzikën dhe tekstin dhe u finalizua edhe me klip nga A Films.

Edhe me këtë projekt, këngëtari i ri në moshë, dëshmoi se e pret një e ardhme në karrierën muzikore.