Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Parashikimi i Alfred Çakos për 2022: Ilirida mund t’i bashkohet Kosovës - Koha News
Parashikimi i Alfred Çakos për 2022: Ilirida mund t’i bashkohet Kosovës 1

Analisti i nga Shqipëria, Alfred Çako, i cili njihet si botues i librave me teori konspitative, ka parashikiar dy skenarë për Ballkanin në vitin 2022.

Skenari i parë parasheh integrimin e rajonit përmes Open Balkan, ndersa skenari i dytë nëse Vuçiq i detyruar nga Putini, synon destabilizimin e Ballkanit, atëherë do të reagojnë amerikanët për ta ndarë Maliz e Zi, pjesa shqiptare Ilirida në Maqedoni do t’i bashkohet Kosovës, do ndahet Sanxhaku dhe Veriu i Kosovës do të shkëmbehet me Luginën e Preshevës.

Për më shumë ndiqeni intervistën në DTV, emisioni Okult.

https://fb.watch/aiXforrC8r/

By vull