Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Pas Polonisë, një tjetër anëtar i NATO-s po dërgon avionë në Ukrainë

1 min read

Qeveria sllovake ka miratuar dërgimin e avionëve luftarakë MiG-29 në Ukrainë, tha kryeministri Eduard Heger, duke rritur ndihmën ushtarake për Kievin.

Një flotë prej 11 MiG-29 doli në pension verën e kaluar dhe shumica e tyre janë jashtë shërbimit.

Polonia njoftoi dje se në ditët në vijim do t’i dorëzojë Ukrainës katër avionët e parë luftarakë MiG-29.

Verified by MonsterInsights