Koha News

Ke Çfarë Lexon!

PDSH mbajti nje tubim madheshtor ne sheshin “SKENDERBEU” ne Shkup

1 min read

Lideri i partise z.Menduh Thaci pasi falemenderoje te pranishmit per pjesemarrjen masive ne kete tubim theksoi rendesine e ketyre zgjedhjeve presidenciale dhe voten per kandidatin e perbashket qeveritare me te cilen rrumbullaksohet anetaresimi ne NATO.Kryetari Thaci nenvizoi se me PDSH-ne shqiptaret do ti arrine synimet tona te perbashketa qe jane pjese e platformes tone politike.NATO, BE dhe barazia e plote e shqiptareve ne kete shtet kane qene dhe jane prioriteti yne, tha ne mes tjerave lideri i PDSH-se z.Menduh Thaci.

Verified by MonsterInsights