Në kuadër të “Ballkan Fest”, Ansambli shtetërorë i këngëve dhe valleve shqipe Sonte do te performoje ne qytetin e Kumanoves

Sipas asajë që kanë informuar nga ansambli, koncerti do të mbahet në ora 18:00 në pallatin e Kulturës në Kumanovë.

Ndryshe, “Ballkan Fest” është kthyer në organizim tradicional në Kumanovë, e njëjta është organizuar edhe vitin e kaluar në të cilin kanë marrë pjesë ansamble nga vendi po edhe rajoni e bota.

By vull