Home Vendi Përfundon takimi në Ohër, mes Kurtit dhe Vuçiqit

Përfundon takimi në Ohër, mes Kurtit dhe Vuçiqit

0
Mbi 10-të orë ka zgjatur  negociatat në Ohër, me cka  përfunduar edhe pjesa e dytë e takimit në mes të Kosovës dhe Serbisë.
Pas pak pritet që përfaqësuesi i lartë i BE-së, Borell për të shpalosur epilogun e bisedimeve mes Kurtit dhe Vuçiqit.

Previous articleNëse e keni këtë ilaç kundër kollës, hidheni menjëherë, BE-ja po e tërheq
Next articleDrejtpërsëdrejti nga Ohri, Boriell do të shpalos se deri ku kanë arritur bisedimet (VIDEO)