“Përhajër shumica e re”, Zendeli: ASH sot i siguroi shumicë pushtetit

1 min read

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fdil Zendeli ua ka bë përhajrë shqiptarëve se se është formuar shumicë e re parlmanetare në Maqedoninë e Veriut.

Sipas tij sot ASh-ja i ka dhënë mbështetje kësaj qeverie, përcjell TS.

Veprimet e përditshme të ASH-së në Kuvend, dëshmojnë mbështetjen e shumicës parlamentare. Kjo dëshmohet edhe sot kur pushteti arriti të bëjë 61 deputetë, me mbështetjen e Aleancës për Shqiptarët. Negociatat për inkorporimin e ASH-së në Qeveri reflektohen me veprimet e tyre në Kuvend.
Përhajër shumica e re!” ka shkruar Zendeli
Ndryshe Fadil Zendeli është bërë deputet me koalicionin “МОЖЕМЕ” që ishte mes LSDM-së dhe Lëvizjes BESA. /TS/