Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Përshëndetje Winamp, ka kohë që nuk jemi pa - Koha News
Përshëndetje Winamp, ka kohë që nuk jemi pa 1

Edhe pse në një edicion të modifikuar ndjeshëm, Winamp është ende një riprodhues muzikor, por tashmë me mbështetje për podcast, radio dhe shërbime transmetimi, në një edicion që mund të mos jetë për shijen e të gjithëve.

Historia e Winamp është gjithashtu histori e zhvillimit dhe ndryshimeve në mënyrën e dëgjimit të muzikës dixhitale. Në ditët e para të internetit, shërbimet e shkarkimit të muzikës P2P si Napster dhe skedarët e parë mp3, Winamp ishte pothuajse sinonim i një riprodhuesi muzikor desktop.

By vull