“Mickoski nuk reagoi kur Kurti dhe Kasami tundnin letrat e një Shqipërie të madhe në Tetovë. A është anëtarësia e verbër, a është e shurdhër” pyeti Filip Petrovski në emisionin “Në qendër”.

Ai ka akuzuar liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski se nuk ka aftësi të jetë lider dhe se është zgjedhur në një kongres të rrejshëm.

Ai ishte hallka që ishte e nevojshme për të ndryshuar emrin e shtetit”. Mickoski ka shkuar në KSHZ për të luftuar me ne pas zgjedhjeve të dhjetorit 2016. Unë isha atje, por Mickoski nuk ishte. Ai nuk do të kishte luftuar për një rezultat më të mirë në ato zgjedhje”, tha Petrovski.

Ai shtoi se VMRO-DPMNE në kohën e Vanço Mihailovit ishte një organizatë më demokratike sesa partia nën udhëheqjen e Mickoskit tani.

By vull