Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Policia Financiare në 2019 bëri kallëzim penal për Marjan Cvetkovskin, kishte vënë në hipotekë gjithë pronën e RTVM, kurse Prokuroria hesht? - Koha News
Policia Financiare në 2019 bëri kallëzim penal për Marjan Cvetkovskin, kishte vënë në hipotekë gjithë pronën e RTVM, kurse Prokuroria hesht? 1

Në vitin 2019, Policisë financiare ka paraqitur kallëzim penal kundër Marjan Cvetkovskit drejtor aktual i RTVM-së.

Në veçanti në këtë rast, për një kredi prej 2,5 milionë euro me kamatë prej 12% nga Komercialna banka për punë aktuale dhe shërbime servisimi në RTVM dhe ndërkohë duke vendosur në hipotekë tërë pronën e RTM-së dhe gjithë këtë Marjan Cvetkovski e bën pa marrë pëlqimin e pronarit të RTVM-së që faktikisht është Parlamenti.

Kjo është njësoj sikur të shkojsh tek një noter dhe të shesin apo vendosin në hipotekë banesën tuaj pa pëlqimin tuaj, thesksojnë nga Policia financiare, derisa sipas tyre Prokuroria Themelore Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupsion që drejtohet nga Vilma Ruskovska shprehimisht e hodhi poshtë atë kallëzim penal.

Në vitin 2019 është paraqitur kallëzim penal kundër Marjan Cvetkovskit. PTHP ka hedhur poshtë kallëzimin penal. Personi i tretë në fushat e Dellçevës, Orce Todorovski, është zëvendës drejtor i RTVM-së.