Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Propozim-Ligji për amnisti për të dënuarit nga 27 prilli para deputetëve

1 min read

Në rendin e ditës të seancës së sotme janë Propozim-Ligji për amnistinë e personave të dënuar për ngjarjet e 27 prillit 2017, si dhe projektligji për amnisti, të dy me procedurë të shkurtuar.

Para deputetëve janë Propozim-Ligjipër ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për sigurime shëndetësore, si dhe Propozim-Ligji për plotësimin e ligjit për barnat dhe pajisjet mjekësore, të dy në procedurë të shkurtuar.

Ndër pikat tjera janë Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për lojërat e fatit dhe lojërat argëtuese, Projektligji për ratifikimin e ndryshimeve dhe plotësimeve në Marrëveshjen për tregti të lirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Ukrainës, Projektvendimi për dërgimin e pjesëtarit të Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut për pjesëmarrje në operacionin ndërkombëtar të Bashkimit Evropian “ALTEA”, në Bosnje dhe Hercegovinë (korrik 2023-janar 2024), si dhe Propozim-vendim për dërgimin e pjesëtarit të Ushtria e Republikës së Maqedonisë së Veriut për të marrë pjesë në operacionin ndërkombëtar të Unionit të Bashkimit Evropian “EUTM RCA” në Republikën e Afrikës Qendrore, si dhe Projektligji për ndryshimin e Ligjit për shërbim në ushtrinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut. , duke ndjekur një procedurë të shkurtuar.

Verified by MonsterInsights