Ballina Qeveria e Republikës së Kosovës dënon bllokimin e rrugëve dhe të shtënat në veri të Kosovës 271984111_238156171835302_8756891951706647231_n

271984111_238156171835302_8756891951706647231_n

Verified by MonsterInsights