Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Qindra punonjës të Google në Londër kanë ndërprerë punën për shkak të largimeve nga puna - Koha News
Qindra punonjës të Google në Londër kanë ndërprerë punën për shkak të largimeve nga puna 1

Qindra punonjës të Google ndaluan sot punën në zyrat e kompanisë në Londër, pas një mosmarrëveshjeje për largimet nga puna. Në janar, kompania mëmë e Google, Alphabet, tha se do të largimet nga puna 12,000 punonjës në mbarë botën, ekuivalente me gjashtë për qind të fuqisë punëtore të saj globale.

Lëvizja vjen mes një vale largimesh nga puna në kompanitë amerikane, veçanërisht në sektorin e teknologjisë, i cili ka pushuar nga puna më shumë se 290,000 punëtorë që nga fillimi i vitit, sipas të dhënave nga faqja e internetit Layoffs.fyi.

Anëtarët tanë janë të qartë: “Google duhet të dëgjojë këshillat e veta për të mos qenë keqdashës”, tha Matt Whaley, zyrtari rajonal i Unite.

Sipas tij, ata dhe Unite nuk do të largohen derisa Google të lejojë punëtorët përfaqësimin e plotë të sindikatave, të angazhohet në konsultime dhe t’i trajtojë punonjësit e saj me respektin dhe dinjitetin që meritojnë.

By vull