Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Rabiti dhe Fjolla Hox sjellin projektin “Na dy” - Koha News
Rabiti dhe Fjolla Hox sjellin projektin “Na dy” 1

Rabit Hysenaj është anëtari i rep grupit shqiptarë “Albanian Outlawz” grup ky që funksionon në shtetin e Zvicrrës. Kohë më parë Rabiti realizoi një këngë shum të suksesshme me reperin nga Shqipëria Yong Zerka këngë kjo e cila pati sukses të madhë në mbarë trojet shqiptare! Rabiti njifët ndër reperët e rrallë shqiptarë i cili e ka kultivuar nga fillimi muziken real rep duke mos dalë nga koncepti i kësaj rryme dhe duke mos e devijuar atë ku së shpejti pritët që dy anëtarët e rep grupit Albanian Outlawz të nxjerrin dy albume sollo të realizuara në mënyren më profesionale në Zvicërr! Albumi i reperit Rabit Hysenaj do të titullohet “NALT” Por në projektin e fundit reperi Rabit Hysenaj vendosi ti ndryshoi bashkpuntorët dhe kësaj radhe këngën e realizoi me këngëtarën Fjolla Hox këngë kjo e cila titullohet “Na Dy”.

Në këtë intervistë mund të kuptoni më shumë rreth projektit në fjalë: Ideja për kengën “Na Dy” ka rrjedhur rastësisht pas inspirimit në gitarë qe e krijova gjatë realizimit të albumit tim sollo! Ne ramë në kontakt me Fjollen gjatë bisedave shoqerore dhe rrethit tonë muzikorë! Për realizimin e këtij projekti u përkujdes producenti Cano Milano ndërsa realizimin e vokaleve e bëri Kollaps Muzic! Miksimi është bërë nga Niza ndërsa masteri u realizua tek Dan Suter pasi që tekstin dhe melodinë e kam bërë une “Rabiti”! Për këtë videoprojekt kemi investuar shumë kohë dhe mund duke e gjiruar në shumë vende të Zvicrres por për vizuelizimin e videoprojektit janë përkujdesur ATLAZ FILMS! Në pyetjën tonë se si e vlerson Rabiti muzikën shqiptare ai u shpreh se e vlerëson shum lartë pasi që pikërisht muzika është ajo e cila e bëri të njohur një popull të vogël por me traditë të madhe! Rabiti po ashtu paralajmroi albumin e tij i cili do të jetë nje BOMB Atomike për industrinë muzikore shqiptare! Përveq albumit sollo të titulluar “NALT” Rabiti do i sjellë dhe disa projekte tjera për vitin 2019! “Heshtja është flori padyshim por për këtë duhet pak durim”ishte rima të cilën ua dedikoj reperi shqiptarë Rabit Hysenaj të gjithë adhuruesve të tij dhe adhuruesve të rep muzikës duke na premtuar projekte profesionale për të cilat nuk do zhgënjehemi kurrë!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QF6btRZOb1A?feature=oembed]