16 vjet u përkujdes për veturen e Ibrahim Rugoves, tregon diqka interesante!

vull

Megjithëse ishte njeriu qe për kaq shume vjet u kujdes për veturat Rugovës, thotë që vetëm një herë në jetën e tij e kishte takuar ish-presidentin.

 

Me disa vetura të tipit Chevrolet udhëtonte ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova.Ani pse kohë më parë e bartnin njeriun më me peshë të vendit, ato tashmë janë në një gjendje jo fort të mirë, të parkuara në oborrin e Kuvendit të Kosovës.

 

Dikur ato shkëlqenin.Për to përkujdesej Xhemajl Hasani nga Prishtina, raporton T7.Për 16 vjet, ishte ai që vullnetarisht pastronte veturat e Rugovës.Madje Hasani i mban mend edhe të gjitha veturat që i kishte Rugova.Ai e kujton edhe vitin 2004, kur u bë atentat ndaj presidentit të ndjerë, dhe më pas vetura ishte dërguar për t’u pastruar.

 

Megjithëse ishte njeriu qe për kaq shume vjet u kujdes për veturat Rugovës, thotë që vetëm një herë në jetën e tij e kishte takuar ish presidentin.Në fund, Hasani thotë që pavarësisht që klasa politike në Kosovë ka njerëz të zgjuar, sipas atij, asnjë nuk i ngjanë Ibrahim Rugovës.

Next Post

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot pritet të vazhdojë debatin për Ligjin për Prokurorinë Publike

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut sot pritet të vazhdojë debatin për Ligjin për Prokurorinë Publike, por edhe për fatin e kryeprokurores së paraburgosur speciale, Katica Janeva. Këshilli i Prokurorëve javën e kaluar e shkarkoi nga detyra Janevën, por duke i dorëzuar raportin Kuvendit për vendimin final të shkarkimit. Megjithatë ende […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: