Next Post

MASHT: Lojërat në rrjetin global të Internetit janë karakterizuar si lojëra me rrezik potencial për shëndetin e tyre

Lidhur me informacionet që kanë të bëjnë me pjesëmarrjen e nxënësve në lojërat që qarkullojnë në rrjetin global të Internetit, e të cilat janë karakterizuar si lojëra me rrezik potencial për shëndetin e tyre dhe shëndetin e njerëzve në rrethin e tyre, Ju informojmë se Ministria e Arsimit dhe Shkencës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: