Afrim Gashi u takua me Lulzim Bashën

vull

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, sot në selinë e Partisë Demokratike në Tiranë është pritur nga kryetari i PD-së, Lulzim Basha.

Në këtë takim vëllazëror është biseduar për gjendjen e gjithmbarshme të shqiptarëve në rajon, me theks të veçantë për mundësitë e bashkëpunimit ndërshqiptar, me ç’rast Gashi ka theksuar se nga e djathta shqiptare pret më shumë angazhim në unifikimin dhe fuqizimin e faktorit shqiptar në rajon.

Nga ana tjetër, nikoqiri i takimit, Lulzim Basha, e ka falënderuar Gashin për vizitën dhe ka shprehur gatishmëri që të ndihmojë në ngjeshjen dhe koordinimin e interesave shqiptare në rajon. 


Bashkë me kryetarin Gashi në takim ishin edhe nënkryetari i partisë, Dr. Lulzim Aliu, dhe Sekretari i Përgjithshëm, Skender Rexhepi.

Next Post

Teuta Arifi: INVESTOJMË NË INFRASTRUKTURËN E TË GJITHA OBJEKTEVE SHKOLLORE NË KOMUNËN E TETOVËS

Status i kryetarit i Komunës së Tetovës, Teuta Arifi: Sot vizitova 3 shkolla fillore të komunës së Tetovës, për të parë nga afër investimet në përmirësimin e infrastrukturës shkollore, të realizuara nga buxheti vetanak i shkollave falë politikave pozitive të menaxhimit dhe kursimit të mjeteve financiare. Në SHF “Kikish” është […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: