Aliu i PDSH-së shkruan për akuzën ndaj Thaçit në rastin “Titanik 2”

vull

Sekretari i përgjithshëm i PDSH-së, Imer Aliu ka shkruar lidhur me rastin “Titanik 2” ku nga Prokuroria Speciale është i ngarkuar me akuzë edhe kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi.

“Shumë zhurmë për asgjë! Të gjithë jeni të informuar se ndaj kryetarit të PDSH-së, z.Menduh Thaçi, zhvillohet proces gjyqësor lidhur me përseritjen e zgjedhjeve në një vendvotim në komunën e Strumicës. Kjo “Akuzë” e padrejtë thotë se me përseritjen e atij vendvotimi është shkakëtuar dëm buxhetit të shtetit me vlerë 26.011 denarë apo në kundervlere prej 422 euro. Këtë shumë e ka caktuar vetë gjykata me datë 22 Janar të vitit 2018 nëpërmjet ekspertizës së realizuar me kërkesë të saj. Unë vlerësoj se ky proces nuk është asgjë tjetër për veçse tentim i radhës me qëllim diskreditimin politik të kryetarit tonë”, ka shkruar Imer Aliu.
Lidhur me këtë rast, Prokurorja Speciale, Fatime Fetai të enjten i kërkoi gjykatës ti shpallë fajtorë Sasho Mijalkovin, Menduh Thaqin, Bedredin Ibraimin, Vlatko Sajkovskin, Sasho Srcevin dhe Aneta Stefanovskën.Të gjithë janë akuzuar në rastin Titanik 2 për parregullsi zgjedhore. Në fjalën e saj përmbyllëse, Fetai tha se me justifikim pret aktdënim, por javën tjetër do të dëgjohen fjalët përfundimtare të të akuzuarve.

Next Post

‘Taksistët francezë dhunuan me grushta Avni Rustemin pasi vrau Esat Toptanin’

E përditshmja MAPO sjell sot një dosier të veçantë, që flet për vrasjen e Esat Pashë Toptanit nga Avni Rustemi. Dosieri është marrë nga libri i shkëlqyer i Ilir Ikonomit për Esat Pashë Toptanin. Në këtë dosier tregohen me detaje momentet e fundit të jetës së Esat Pashë Toptanit. “Me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: