Auto Servis Klevis Halili, ofron shërbime të jashtëzakonshme dhe gjitha që duhen për makinën tuaj

Blerand Rexhepi

Një biznes që gjithmonë ka treguar ndër vite shumë suksese pasiqë është një punë që ju duhet gjithmonë qytetarëve.

Bëhet fjalë për një Lavazh special për larje tapicerie me solucione angleze, autoservis, lyerje makinash, drejtim shasije, pjesë këmbimi edhe me porosi për të gjitha llojet e makinave.

Të gjitha këto por edhe shumë shërbime tjera ju mund t’i gjeni në auto servis Klevis Halili.

Gjithashtu, ju tek ky serviz mund të gjeni edhe shërbime të tjera pasiqë servisi ofron elektrout xhenerik llamarinist.

Për një shërbim të jashtëzakonshëm ju duhet të vizitoni këtë auto servis Klevis Halili për t’u ndarë të kënaqur dhe të sigurtë me makinat tuaja.

Next Post

Skenar I zi për shqiptarët nga LSDM, në bashkëpunim me PDSH dhe Alternativën

LSDM si një “ kameleon” politik dhe me frikën e humbjes së pushtetit u shfaq sërish.Por kësaj rradhe duke e ditur se I ka humbur ata mijëra vota që ia dhanë për shumë arsye shqiptarët e dëshpëruar , dëshiron të provojë një taktikë tjetër duke dashur ta prishë parimin fituesi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: