Bullgaria miratoi Protokolin për aderimin e Maqedonisë në NATO

vull

Qeveria e Bullgarisë ka miratuar propozim Protokollin e Marrëveshjes Veriatlantike për aderim të Maqedonisë në NATO.

Me të njëjtin vendim, Këshilli i ministrave ka autorizuar administratorin e përkohshëm të Delegacionit të përhershëm në NATO të nënshkruajë protokollin për aderim, informojnë mediat bullgare.

Pasi ambasadorët e të gjitha vendeve anëtare të NATO-s do të nënshkruajnë protokollin, do të vijojë miratim i dokumentit në parlamentet nacionale të shteteve. Pritet që Greqia të jetë vendi i parë që do ta ratifikojë.

Leave a Reply

Next Post

Në hapjen solemne të sallës së re sportive në Shkollën Fillore “Sabedin Bajrami” në Kamjan të komunës së Bogovinës.

Dita e sotme do të mbahet mend si një ditë në të cilën është shënuar një sukses i përbashkët në përpjekjet për të përmirësuar cilësinë e mësimdhënies në shkollën tuaj. Për herë të parë, kjo shkollë do të pajiset me sallë sportive dhe kushte moderne për realizimin e orëve mësimore […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: