Byroja Kombëtare e Hetimit nis të funksionojë, 28 agjentë shpërndahen në rrethe

vull

Nisin zyrtarisht punën 28 hetues të Byrosë Kombëtare të Hetimit.

Hetuesit kaluan një sërë testesh si testi i logjikës së arsyetimit, testit fizik, hartimi i esesë, intervista e strukturuar dhe verifikimi i figurës.

OPGJ e rinj gjithashtu u trajnuan nga DIA italiane për luftën kundër krimit dhe korrupsionit.

Ata janë shpërndarë në rrethe, ndërsa BKH pritet të plotësohet gjithsej me 60 hetues.

BKH do t’i asistojë Strukturës së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK).

Next Post

Aktivistë nga Komuna e Vrapçishtit me listë të pavarur për zgjedhjet lokale në RMV

Garës në zgjedhjet lokale të tetorit në Komunën e Vrapçishtit do ti futet edhe një iniciativë qytetare me disa aktivistë ë cilët për një periudhë të gjatë kanë qenë aktiv në zhvillimet me interes publik. Vlerësojnë se në pluralizëm duhet shfrytëzuar të gjitha mekanizmat e disponueshëm për të kontribuuar në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: