Çifti kosovar bëhen prindër për herë të parë pas 20 vitesh martesë

vull

Ëndrrat të cilat bëhen realitet në spitalin Amerikan Kosovë.

Zonja Fatime Drenovci, në moshën 45 vjeçare bëhet nënë për herë të parë pas 20 vitesh martesë.

Në shumë institucione të tjera shëndetesore çiftit të bashkëshortëve nuk i kanë dhënë shpresë por ekipi i mjekëve të mrekullueshem obsteter gjinekolog me në krye Dr. Göksu Göç e bënë ëndrrën realitet.

Bebes dhe familjes i urojmë jetë të gjatë dhe të lumtur.

Next Post

Byroja Kombëtare e Hetimit nis të funksionojë, 28 agjentë shpërndahen në rrethe

Nisin zyrtarisht punën 28 hetues të Byrosë Kombëtare të Hetimit. Hetuesit kaluan një sërë testesh si testi i logjikës së arsyetimit, testit fizik, hartimi i esesë, intervista e strukturuar dhe verifikimi i figurës. OPGJ e rinj gjithashtu u trajnuan nga DIA italiane për luftën kundër krimit dhe korrupsionit. Ata janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: