Daut Haradinaj: Plot 20 vite më parë filloi beteja e Koshares

vull

Plot 20 vite më parë filloi beteja e Koshares , aty ku trima nga të gjitha anët e kombit tonë po bashkoheshin rreth trimit Agim Ramadani për t’i dhënë goditjen e fundit regjimit Serb. Në këto luftime që zgjatën me javë të tëra ranë për të mos vdekur kurrë me dhjetra dëshmorë.
Brigada 138 “Agim Ramadani” e udhëhequr nga Komandant Rrustem Berisha që sot udhëheqë Ushtrinë e Kosovës, ishte dhe mbeti tmerri dhe ferri për ushtrinë tashmë të turpëruar dhe mposhtur serbe. Lavdi dëshmorëve të Koshares dhe gjithë dëshmorëve të kombit tonë.
DH

 

Next Post

Bardhyl Mahmuti: Mohimi i gjenocidit duhet të dënohet me ligj!

Pas ish Zëvendës ministres së Drejtësisë në Qeverinë e Kosovës Vesna Mikiq edhe Ivan Teodosijeviq ministër në Qeverinë e Kosovës mohon krimet serbe në Kosovë. Çështja e përgjegjësisë së këtij ministri dhe shkarkimit të tij, të cilën me të drejtë e shtrojnë edhe një numër gazetarësh, është njëra faqe e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: