Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Deputeti Lavdrim Krrashi takim me sipërmarrësin tepër të sukseshëm nga Tetova Lazim Destani

1 min read

Deputeti i qarkut Dibër Lavdrim Krrashi ka zhvilluar një takim ditën e djeshme ne multimiliarderin Lazim Destani.

Në këtë takim Krrashi deklaroi se u shkëmbyrn ide për rolin e Diasporës.

Statusi i deputetit Krrashi në facebook

🙏🏻Kënaqësi biseda dhe shkëmbimi i ideve për rolin e vyer të Diasporës me sipërmarrësin tepër të sukseshëm, bashkëudhëtarin tim, z. Lazim Destani 🤝🇦🇱

#PërShqipërinëQëDuam🇦🇱
#DiasporaPërAtdheun🙌🏻🤝