Disa nxënës të shkollave të mesme në Greqi kthehen në shkollë, por me një test negativ për Covid-19

vull

“Me konfirmimin e një testi negativ për Covid-19, të bërë mbrëmë ose herët në mëngjes, me një maskë të detyrueshme dhe respekt për masat parandaluese, nxënësit e shkollave të mesme në Greqi nga 16 deri në 18 vjeç po kthehen në shkollë sot”.

Pas testit, rezultatet raportohen në një platformë speciale në internet, dhe sipas informacionit mbrëmë vonë, 0.27 përqind e testeve janë pozitive, dmth raportohen gjithsej 408 studentë dhe profesorë të infektuar. Më konkretisht, nga studentët, 236 ishin pozitivë dhe 98,965 ishin negativë, ndërsa nga mësuesit dhe stafi tjetër në shkollat ​​e mesme, 172 morën një rezultat pozitiv dhe 50,887 një negativ.

Next Post

Zekiri: ashtë për të ardhur keq që Dr. Ilir Demiri është lënë jashtë listës së mjekëve më të përkushtuar

Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë, Muhamed Zekiri, shkroi në Facebook se është turp që Shoqata e Mjekëve të Maqedonisë nuk ndau pllaka dhe falë disa mjekëve të cilët ishin plotësisht të përkushtuar në luftën kundër koronavirusit, përfshirë Dr. Ilir Demiri. “Shoqata Mjekësore e Maqedonisë shpërndau pllaka dhe letra falënderimi për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: