Djali i spiunit Baton Haxhiu i punësuar në ministrinë e Mbrojtjes të Rusisë, denoncimi i gazetarit

vull

Djali i Baton Haxhiut, Andi Haxhiu ka raporte me Moskën dhe posaçërisht me Ministrinë Ruse të Mbrojtjes.
Kështu të paktën ka thënë publikisht Prof. Dr. Enver Bytyçi përmes një postimi në Facebook, madje ka paralajmëruar se do të ketë shumë shpejt një hulumtim për të, përcjellë “Bota sot”.

Ai thotë se, “djali i spiunit të Stanishiqit atashohet në Ministrinë e Mbrojtjes së Rusisë”.Andi Haxhiu mbanë postin e këshilltarit politik të ministrit të mbrojtjes.

Postimi i plotë
Se shpejti, nje hulumtim per pozicionin e djalit te Baton Haxhiut, Andi Haxhiut, ne raport me Mosken dhe posacerisht me Ministrine Ruse te Mbrojtjes! Interesant: Djali i spiunit te Stanishiqit atashohet ne Ministrine e Mbrojtjes se Rusise./rd

Next Post

Nik Gjeloshaj zgjedhet kryetar i Komunës së Tuzit

Në mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Tuzit, i pari i listës shqiptare në zgjedhjet e fundit lokale të këtij qyteti, z. Nik Gjeloshaj, u zgodh kryetar i komunës së Tuzit. Në votim morën pjesë 22 këshilltarë nga 32 sa është numri i përgjithshëm ku për z. Nik Gjeloshaj votuan […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: