“Dosjet kundër Ramush dhe Daut Haradinajt: Serbia me PDK presin momentet e përshtatshëm për të lansuar flet arrestet tjera”

vull

Murat Jashari në pyetjet përfundimtare për Hashim Thaçin thotë se, Partia Demokratike e Kosovës është udhëhequr dhe udhëhiqet nga UBA-shët dhe spiunët e SHIK-ut.

Vëllai i komandant “Kumanovës”, potencon se, të gjithë ata të cilët ishin në Rambuje, sot janë ata të cilët po kërkojnë bisedime me Serbinë.

Jashari përmend edhe Behgjet Pacollin, i cili, sipas tij, njihet me familjen e Sllobodan Millosheviqit që nga vitit 1977-78.

“Ti shikojmë partitë; PDK është kapluar nga UDB-ashet. Merrni të gjithë thirren në krahë të luftës, por asnjëri nuk ka luftuar. Të gjithë janë pasuruar në emër të luftës, gjakut të dëshmorëve dhje pushteteve. LDK kur ishte hequr autonomia (1989) Isa Mustafa ishte kryetar i Prishtinës. Sot kur votohet Rezoluta katastrofale për vazhdimin e bisedimeve përsëri gjendët në atë postë. AAK, Blerim Shala i cili ishte në Rambuje. Blerim Shala nuk dihet pse ka qenë i thirrur. Dihet vetëm se është njeriu i shërbimeve dhe i financuar nga shërbimet. Edhe Blerim Shala është pasuruar me luftën sepse është financuar për t’i shitur mend popullit. Behgjet Pacolli kishte deklaruar se Serbia është nëna jonë. Nëna ndonjëherë sjellët keq me fëmijën. Por unë do ta pajtoj fëmiun me nënën. (Do të thotë Kosovën me Serbinë)”, thotë Jashari.

Ai vazhdon se, Hashim Thaçin është spiun i Serbisë dhe i Bou de Marnhac.

“Kjo po ma rikujton Kuvendin e Kosovës së Krahinës së Autonomisë. Kuvendi i Kosovës në 1989 votoj amendamentin 42 që mundësoj heqjen e Autonomisë nga Serbia. Sot Kuvendi voton rezolutën për të biseduar me Serbinë”, vazhdon tutje Jashari.

Sipas Jasharit, AAK do të dirigjohet nga Blerim Shala, kjo ka qenë arsyeja e hyrjes së Blerim Shalës në AAK.

“Sonja Maloviq ministria e Drejtësisë së Serbisë kishte lajmëruar që kishte dosje tjera për Ramushin dhe Dautin. Serbia me PDK presin momentet e përshtatshëm për të lansuar flet arrestet tjera dhe EULEX do t’i kryej punët e drejtësisë me ish- ushtarët e UÇK”, pohon tutje ai.

Lexojeni pyetjet e radhës:

1400. 30% të votueseve është arrit me mbushjen e kutive të votimit.

1401. PDK ka marrë 30% me hajni.

1402. PDK është udhëhequr dhe udhëhiqet nga UDB-ashët dhe spiunët e SHIK-ut.

1403. PDK është në koalicion me serbët.

1404. PDK është me oficerin e KOS-it, Behgjet Pacollit në koalicion.

1405. Do të thotë spiunët e PDK, spiunin Behgjet Pacolli AKR dhe serbët vendosin për shumicën shqiptareeeee!!!!!!!!!!!!

1406. Unë i them jooooooo!!!!!!!!!!!!!!

1407. Dhe i gjithë populli duhet t’i thotë jooooo kësaj pune!!!!

1408. Të gjithë ata të cilët ishin në Rambuje prapë janë ata sot të cilët kërkojnë bisedime me Serbinë.

1409. Ti shikojmë partitë; PDK është kapluar nga UDB-ashet. Merrni të gjithë thirren në krahë të luftës, por asnjëri nuk ka luftuar. Të gjithë janë pasuruar në emër të luftës, gjakut të dëshmorëve dhje pushteteve.

1410. LDK kur ishte hequr autonomia (1989) Isa Mustafa ishte kryetar i Prishtinës. Sot kur votohet Rezoluta katastrofale për vazhdimin e bisedimeve përsëri gjendët në atë postë.

1411. AAK, Blerim Shala i cili ishte në Rambuje. Blerim Shala nuk dihet pse ka qenë i thirrur. Dihet vetëm se është njeriu i shërbimeve dhe i financuar nga shërbimet. Edhe Blerim Shala është pasuruar me luftën sepse është financuar për t’i shitur mend popullit.

1412. Behgjet Pacolli vetë pranon se njihet me familjen e Millosheviqit nga 1977-78.

1413. Behgjet Pacolli kishte deklaruar se Serbia është nëna jonë. Nëna ndonjëherë sjellët keq me fëmijën. Por unë do ta pajtoj fëmijën me nënën. (Do të thotë Kosovën me Serbinë).

1414. Behgjet Pacolli shumë vazhdon te pret familjen Millosheviq në Hotelin e tij në Lugano. Kemi dëshmitar shqiptare që kanë parë në gjysmën e dyte të Korrikut 2007 Borisllav Millosheviq (vëllai i Sllobodanit), Marko Millosheviq (djali) dhe grua Mira Markoviq.

1415. Për Hashim Thaçin mos të flasim, të gjithë e dijnë tani se është spiun i Serbisë dhe i Bou de Marnhac.

1416. Kjo po ma rikujton Kuvendin e Kosovës së Krahinës së Autonomisë. Kuvendi i Kosovës në 1989 votoj amendamentin 42 që mundësoj heqjen e Autonomisë nga Serbia. Sot Kuvendi voton rezolutën për të biseduar me Serbinë.

1417. Ne si popull duhet të kuptojmë një gjë. Duhet t’i ikim këtyre partive politike të krijuara ose të kontrolluara nga shërbimet serbe. E dyta, nuk duhet të jemi feudal në aspektin politik. Gabimi, ose e keqja duhet të denoncohet menjëherë. Sepse e keqja rritet dhe forcohet. Edhe vëllai nëse bënë gjëra të këqija kërkohet nga dinjiteti juaj ta kundërshtoni. Armiku po e kontrollon popullin me këto parti. Këto parti po e amortizojnë pakënaqësinë e popullin tonë.

1418. Ne si popull duhet të refuzojmë marrëveshjet edhe nëse nënshkruhen.

1419. Qeveria Thaçit nuk ka legjitimitet politik.

1420. Qeveria Thaçi nuk ka legjitimitet të luftës.

1421. Sot dihet se vetëm Ramush Haradinaj ka legjitimitetin e luftës.

1422. Nëse, hyjnë në koalicion (AAK) me PDK do të bëhen shumë arrestime në radhët e ish-UÇK dhe do të thonë Ramushi i ka arrestuar.

1423. Pas këtyre bisedimeve përsëri Ramushi dhe Daut Haradinaj do të arrestohen.

1424. Kryesore është se këta do të eliminohen.

1425. Sepse Kosova është nën Serbi.

1426. AAK do të dirigjohet nga Blerim Shala, kjo ka qenë arsyeja e hyrjes së Blerim Shalës në AAK.

1427. Këtu kanë nevojë për Ramushin vetëm për të legjitimuar bisedimet asgjë tjetër.

1428. Sonja Maloviq ministria e Drejtësisë së Serbisë kishte lajmëruar që kishte dosje tjera për Ramushin dhe Dautin. Serbia me PDK presin momentet e përshtatshëm për të lansuar flet arrestet tjera dhe EULEX do t’i kryej punët e drejtësisë me ish- ushtarët e UÇK.

1429. Duhet të ndryshohet kjo Kushtetutë e sjellur nga Serbia.

1430. Duhet të refuzohet ky flamur i sjellur nga Serbia.

1431. Në Kushtetutë duhet të përmendet lufta çlirimtare e cila mundëson pavarësimin.

1432. Në Kushtetutën e Kosovës nuk përmendet askund lufta e lavdishme e UÇK-së si akt themelues të shtetit.

1433. Ne duhet të përdormi ligjet e dekolonizimit.

1434. Duhet të pastrohet AKI nga të dërguarit e Serbisë.

1435. Duhet të pastrohen 5 drejtorit dhe shtabi i policisë të Kosovës.

1436. Duhet të pastrohet prokuroria e Kosovës nga UDB-ashët.

1437. Duhet të pastrohen gjykatat nga të dërguarit e Serbisë.

1438. Duhet të ndërpriten lidhjet mes institucioneve të sigurisë së Kosovës me Serbinë.

1439. Duhet të kërkojmë ndërprerjen e EULEX-it.

1440. Duhet të mos pranojmë Rezolutën 1244.

1441. E rëndësishmja është që organet e sigurisë në Kosovë të pastrohen prej SHIK-istave dhe UDB-ashëve!!!!

1442. Këtu duhet t’i themi STOP bisedimeve!!!!!

1443 Por edhe nëse zhvillohen nuk duhet populli t’i PRANOJ!!!

Pyetjet vazhdojnë për liderët tjerë.

Next Post

Si duhet ta “lexojmë” që KB zvogëloi takimet për Kosovën nën presionin e SHBA, Evropës, kur deri tani SHBA nuk përmendi fare kufirin!

Beqir Sina SHBA, deri tani nuk kanë permendur as edhe një herë kufirin mes Kosovës dhe Serbisë Me perjashtim të Gjermanisë, që hapur në mënyrë diplomatike është shprehur “kundër një marrëveshje për ndryshim kufiri mes Serbis dhe Kosovës”, SHBA, deri tani nuk kanë permendur as edhe një herë kufirin mes […]

Subscribe US Now