Dr Senera sukses edhe në Kosovë, shqiptarët kudo e duan punën e saj…

Blerand Rexhepi

Botox eshte nje lloj i procedures kozmetike ku poshte lekures krijohen injeksione te nje neurotoksine speciale – nje preparat qe ka nje baze natyrore, qellimi i se ciles eshte te paralizoj lidhjet nervore, gje qe çon ne relaksimin e muskujve dhe zbutjen e rrudhave. Perberesi aktiv quhet toksine botulinum (nga emri i baktereve që e prodhojnë ate), pra emri i procedurës “botox”! Injeksionet e botoksit zvogelojne rrudhat e shkaktuara nga hiperfunksionimi i muskujve. Prandaj, vetem specialisteve te kualifikuar mund t’u besohet procedura e Botox.

Persa i perket nderhyrjeve intime apo trajtimeve te botox Dr. Senera Hoxha eshte e nder te parat qe po i menaxhon ne Shqiperi.  Nje emer shume i kerkuar per momentin, e cila po korr sukses brenda dhe jashte shqiperise. Bashkepunimi me kliniken ‘Vip Line Kosovo” rezultoi i frytshem duke qene se Dr. Senera ishte ne Kosove per disa dite me rradhe , per ta zhvilluar kete profesion edhe me gjere ne saje te bashkepunimit me profesioniste te kesaj fushe.

Gjitashtu eshte vertetuar nga kërkimet mjekesore, nese perdoret ne menyre korrekte, ndihmon ne ruajtjen e bukurise dhe rinise pa cenuar shendetin.

Next Post

Eutanazia dhe Covid-19…Opinion nga Dr.Artan Koni!

E drejta per te patur nje jete dinjitoze i takon cdokujt. Shtete me demokraci te perparuar, gjykojne se e tille meriton te jete edhe vdekja. Eutanazia, apo ndryshe vdekja e embel, eshte vullneti i pacientit ne nje stad terminal te jetes, apo familjareve te tij per t’i dhene fund vuajtjeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: