E dhimbshme, nëna dhe babai u shuan në aksident, 4 vajzat dibrane tani marrin lajmin e madh

vull

Tani ata te pakten kane nje cati mbi koke dhe do jetojne te qete ne kushte normale per nje jete mesatare.

 

Pas a ksidentit t r agjik që i mori jetën nënës dhe babait në Dibër, 4 vajzat e familjes Karazajmi, sot kanë hyrë në shtëpinë e re, në Tiranë.

 

“Emocione dhe l.ot gëzimi!

 

Një super shtëpi, pranë shkollës. Ta Gëzoni ♥️

 

Tani lutemi për ju fëmijë të dashur, të bëheni të mbarë”, shkruan Fundjave Ndryshe ne FB qe ka publikuar edhe keto foto.

Next Post

Katica Janeva sot dita për të vendosur të ardhmen e saj!

Komisionin kuvendor për çështje  të zgjedhjeve dhe emërimeve me dyer të mbyllura  do të debatojë për raportin e Këshillit të Prokurorëve Publikë për shkarkimin eventual të prokurores speciale publike Katica Janevës, pasi që Këshilli e hodhi poshtë kërkesën e kryetarit të Komisionit Ilija Dimovski që ta deklasifikojë materialin, ndërsa për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: