Edhe një vlerësim suksesi për Komunën e Hanit të Elezit

vull

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal organizoi ceremoninë me rastin e publikimit të Raportit të performancës së komunave për vitin 2018.


Ministrja e MAPL-së Adriana Hodžić me rastin e publikimit të raportit theksoi se performanca komunale ka qenë një nga projektet më komplekse të realizuara, njëherësh më i sukseshmi dhe i vetmi në rajon. Kjo ide daton që nga viti 2009, në një kohë kur fokusi i ministrisë ishte përqendruar në ndërtimin e një administrate moderne dhe funksionale. Me mbështetjen e vazhdueshme të USAID-it dhe qeverisë zvicerane vitin e kaluar, ne kemi vazhduar të punojmë në zgjerimin e kritereve të performancës, në përcaktimin e fushave specifike, si dhe treguesve të performancës, dizajnin e platformës on-line për të menaxhuar të dhënat dhe parashikimin e fondeve dhe granteve stimuluese.
Ndërsa Sekretarja e Përgjithshme e MAPL-së Rozafa Ukimeraj, prezantoi Raportin e Performancës së Komunave për vitin 2018, në bazë sistemit për menaxhimin e performancës së komunave.
Sipas raportit të prezentuar komuna e Hanit të Elezit radhitet si e treta nga komunat e Kosovës duke performuar me 78.64% të indikatorëve për vlerësim.

Next Post

MINISTRI LEKAJ PAS REHABILITIMIT IA DORËZON LUMIN “LEPENC” MINISTRIT MATOSHI

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të enjten do të dorëzojë lumin “Lepenc” tek ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, pas rehabilitimit të tij në kuadër të ndërtimit të autostradës “Arbën Xhaferi’. Me këtë rast, lumi do të pasurohet me një sasi të peshqve të llojit troftë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: