Ganiu: Ishte obligim moral e kombëtar për mua dhe ekipin tim të punës që të jemi në shërbim të një kauze të madhe humanitare

vull

“Dorën e ndihmës ia kemi shtrirë gjithmonë njëri-tjetrit dhe plagët e sfidave të rënda që kemi pasur i kemi shëruar bashkë.

Faleminderit ambasadorit të Republikës së Shqipërisë në vend z. Fatos Reka për mirënjohjen që sot ma dhuroi për kontributin humanitar të Komunës së Çairit në rajonin e goditur nga tërmeti.

Ishte obligim moral e kombëtar për mua dhe ekipin tim të punës që të jemi në shërbim të një kauze të madhe humanitare që na bën edhe më të fortë.” – thotë Ganiu

Next Post

Republika e Shqipërisë shpall mirënjohje ndaj OEMVP-së

Sot Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Maqedoninë e Veriut vizitoi Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore për të treguar se janë mirënjohës ndaj kompanive anëtare të Odës, të cilat u treguan humane dhe ndihmuan në rastin e fundit tragjik nga tërmeti që goditi Republikën e Shqipërisë dhe shkaktoi shumë dëme […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: