Gent Nikqi ka nevojë për ndihmë për shërim jashtë vendit

vull

Gent Nikqi, 9 vjeçar nga Peja, ka nevojë urgjente për ndihmë për shërim jashtë vendit. Ai është diagnostifikuar me Hepatitis Fulminanta Encaphalopathia Hepatica dhe ka nevojë për transplant të mëlçisë, i cili do të realizohet në Turqi, dhe i nevojiten 100 mijë euro.

Të gjitha ata që kanë mundësi ta ndihmojnë Gentin, këtë gjë mund ta bëjnë duke transferuar të holla në këto llogari: Transfer brenda Kosovës në banken BKT: 1920861068021107 Shqipe Nikqi (Nëna) Numri kontaktues i Babait (Avni Nikqi) 049 588 184 Transfere nga Diaspora: Arbnor Nikq Adresa: 8952 Schlieren Schweiz (Switzerland) Post Finance Iban nr: CH14 0900 0000 8722 9965 1 Bic/Swift: POFICHBEXXX

Next Post

Para se me më mbyll n’kafaz , a më pyete , a kam bukë për fëmijë…?

Reagime të shumta ka pasur, sidomos nga qytetarët që janë prekur më shumë nga ky vendim, si pasojë ata kanë mbetur pa punë deri me 18 prill, shkruan “Kosovarja”. Letra e plotë e një kamarieri kosovar: Para se ta mbyllni kete popull ne kafaz,eja me pytni si i mbijetova skamjes […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: